Verhuizen naar Roosendaal

 
                                                                        Mooi nieuws!!
 
We gaan verhuizen naar Roosendaal. Naar een prachtig park. Helemaal beveiligd met hekwerk etc..... Een ruimte die helemaal naar onze wensen wordt aangepast. Ze gaan binnenkort met de bouw beginnen gelukkig. Door alle problemen die er overal heersen is dit 2 maanden uitgesteld. Het komt op de Elementsweg in het gebied Het Spectrum. Alleen worden de nummers nog door de gemeente toegekend. De meeste van u als vaste klanten vinden het ook leuk. Het is voor sommigen soms net zover rijden als naar Middelharnis, en wat er bijkomt is dat je in Roosendaal gezellig kunt winkelen. Die reactie heb ik veel gehoord! En alles blijft voor de rest hetzelfde. Bij de meeste klanten kom ik vertrouwd aan huis, dat blijft!! 
 
Ik hou u op de hoogte van alle vorderingen.
 
 _______________________________________________________________________________________________
 
April 2021

Er is een aantal maanden vertraging helaas. De units worden opgeleverd omstreeks juli. Daarna gaan ze de bestrating en de hekwerken etc plaatsen. En dan uiteraard moet de binnenkant nog aangepast worden, keuken, toilet , etc. Maar het is het wachten waard. Een nieuw stukje toekomst...... Geweldig!!
 
Mei 2021
 
Eindelijk!! Getekend online bij de notaris.  De eerste stap is gezet!
 
November 2021
 
De sleutel gekregen. De gemeente moet nog wat werkzaamheden verrichten, daarna wordt het hekwerk geplaatst. Maar er kan in ieder geval in gewerkt worden.  Er zijn wat aanpassingen gedaan. Nu nog vloertegels leggen, en de voorraad kan neergezet worden. :-)